CAUTA ZBORURI
 
Modalitati de plata
CUM CUMPAR BILETUL?
Biletele pot fi achizitionate:
- direct de pe site
Pe site-ul Agentiei Gap Adventure, agent autorizat Blue Air aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
Card

Tranzactie printr-un card de credit/debit activ pentru plati online. Urmatoarele tipuri de carduri sunt acceptate: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Veti fi redirectionati catre Ingenico pentru procesarea securizata a platii.

Depunere numerar
Intrati pe www.bilete-avion-cluj.ro, rezervati biletele si aveti la dispozitie 1 zi lucratoare pentru achitarea rezervarii dvs, in conturile Gap Consult SRL deschise la:
Raiffeisen Bank
Cont EURO: RO87RZBR0000060012263022
CUI: 26371754
Adresa bancii: Piata Stefan cel Mare, Piatra Neamt
Retea unitati Raiffeisen Bank: Click aici!

Rezervarea se poate face cu minim 7 zile inainte de data calatoriei.
Puteti efectua aceasta plata la orice ghiseu din Romania, sau puteti efectua transfer bancar intr-unul din conturile mai sus mentionate. Puteti plati numai rezervari efectuate in EUR. Obligatoriu, pe Ordinul de Plata trebuie notat un numar de telefon de contact si codul de rezervare afisat in pagina urmatoare.
Dupa confirmarea platii dumneavoastra, veti primi biletele pe adresa de email comunicata in rezervare in decurs de 48 ore. Prin aceasta metoda de plata nu se pot achita modificari de data, ruta, nume, servicii speciale sau extra-servicii.

cardAvantaj
Tranzactie printr-un cardAvantaj activ pentru plati online, cu plata in maxim 3 rate. Veti fi redirectionati catre Credit Europe Bank pentru procesarea securizata a platii.
PayPal
Tranzactie prin Paypal, procesarea platii se va face prin PayPal.
Prin aceasta metoda de plata puteti achita numai rezervari noi in EUR sau USD, si nu modificari de data, ruta, nume, servicii speciale sau extra-servicii.

Blue Air | Bilete avion Cluj Blue Air | Cluj este orasul cu cea mai mare dezvoltare din Ardeal, fiind un puternic centru economic si cultural. Cresterea turismului dar si datorita numarului mare de calatori catre tarile Europei, a determinat compania Blue Air sa introduca noi curse externe dar si interne. Astfel din Cluj, Blue Air opereaza zboruri catre Dublin in Irlanda si catre Birmingham si Liverpool in Marea Britanie. Blue Air a introdus din luna iunie 2016 zborul Cluj-Napoca - Bucuresti, de patru zboruri pe saptamana, cu bilete de avion la un pret destul de ieftin. Blue Air opereaza de pe Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj, plecarile din Cluj sunt operate dupa-amiaza, iar cele intoarcere de la Bucuresti dimineata, in zilele de luni, marti, vineri si sambata. Preturile pentru un bilet de avion Blue Air, Cluj – Otopeni pornesc de la 89,99 lei. Din luna octombrie 2016 Blue Air va zbura din Iasi catre Cluj si Timisoara. Biletele de avion pentru zboruri interne includ un bagaj de mana de 10 kg, un bagaj la cala de 32 de kg si o gustare. Biletele de avion se pot achizitiona de pe site-ul www.bilete-avion-cluj.ro sau www.bilete-avion-iasi.ro . Bilete de avion Blue Air pentru zborurile din Bucuresti pot fi achizitionate si de pe site-ul www.bilete-avion-bucuresti.ro . Deasemenea pentru Aeroportul din Bacau pot fi cumparate bilete de avion ieftine BlueAir de pe www.bilete-avion-bacau.ro . Blue Air s-a impus ca transportator aerian, fiind sustinut de flota, pilotii experimentati, rutele cit mai noi, agentii Blue Air. Desi se ofera bilete avion la preturi ieftine, se doreste ca seviciile Blue Air sa fie mai bune fata de alti competitori.
Cautari similare: blue air blueair bilete blue air bilete blueair bilete avion blue air bilete blue air, bilete blueair, blueair blue air bilete avion ieftine bilete ieftine blueair bilete avion ieftine bilete blueair bilete avion blueair bilete Blueair ieftine Bluir Bluer atena bacau bucuresti sibiu  cluj  iasi barcelona bologna bruxelles catania dublin larnaca  londra madrid malaga milano napoli nisa paris roma stuttgart valencia torino birmingham glasgow castellon liverpool stockholm hamburg lyon koln Bluair zboruri ieftine bilete low cost blueair ieftin blue


bilete-avion-cluj.ro este site-ul agentiei de turism Gap Adventure al sc Gap Consult srl, cui26371754, j27/3/2010, licenta de turism nr. 85/2018, in calitate de agent al BlueAir AMS. Acest site nu colectează nici un fel de date personale ale clientului, ci redirecteză clientul către website-ul BlueAir AMS, unde se efectuează efectiv vânzarea.